Een menselijke en culinaire ontdekkingsreis

Als nieuwe Weespers vonden wij het best spannend om voor de eerste keer mee te doen aan Kitchen Roulette. Op vrijdag de 24e kwam de email met de instructies en de te rijden route – wij mochten het voorgerecht bij ons thuis doen, om vervolgens aan te schuiven op 2 andere adressen in Weesp. Zin in!

Iedere deelnemer aan dit bijzondere evenement deelt duidelijk de liefde voor samen eten, drinken en nieuwe ontmoetingen.

En zo vond ik mijzelf aan onze keukentafel met 7 dames aan ons (vegetarische) voorgerecht met allemaal een eigen verhaal. Helaas is het niet gelukt om alle verhalen te horen in de anderhalf uur die was ingepland voor onze gang.

Wij dachten de hele avond met hetzelfde gezelschap op pad te gaan, maar dat bleek een verkeerde aanname. Om 19:30 zaten we weer met andere mensen aan een andere tafel waar het ook beregezellig  en heerlijk eten was. Het voelde als een warm bad.

Het nagerecht aten we al varend op de Vecht – hoe gaaf is dat!

Zó leuk om eens achter een aantal voordeuren te kijken en nieuwe mensen te leren kennen. Dat smaakt naar meer! En als nieuwelingen onze mooie stad voelen we ons nu nog meer deelnemer dan toeschouwer.

Iedere nieuwe en oude Weespenaar wens ik net zo’n warm en lekker welkom toe als wij hebben ervaren. Als het aan ons ligt graag tot de volgende editie op zaterdag 21 september!

Sjors en Mariette

(foto: Arend Mesman, meer foto’s staan hier)