Kitchenroulette 4 februari 2017

Uit alle hoeken van Weesp druppelen de mensen nat van de regen binnen bij Aaltje. Van de druilerige avond buiten naar de warme gezelligheid van het bekende café-restaurant. Tijd om bij te praten met een drankje.

Het zat er op, de Kitchenroulette van 4 februari. En het was weer een succes. Lachende gezichten, mensen die elkaar herkenden van eerder op de avond. Verhalen over mooie gerechten, lekkere gerechten, vreemde gerechten. Maar altijd leuke verhalen.

Mensen hadden een gezellige avond gehad en huizen van binnen gezien waar ze altijd langs fietsten of over hadden gehoord. Het kleine huisje aan de Vecht, het mooie donkere huis bij het politiebureau of de woonboot met sleepboot Arie. Iedereen was ’t erover eens dat dit weer een geslaagde editie was.

Het viel iedereen ook op hoe klein Weesp eigenlijk was. Tijdens het eten kwam men al vrij snel op gemeenschappelijke kennissen of adressen in Weesp. Eigenlijk een grote Weesper familie. Precies de bedoeling van een event als Kitchen Roulette. Het was een mooie mix van mensen die al eerder hadden meegedaan en mensen die voor ’t eerst een Kitchen Roulette deden. Een avond met verrassende ontmoetingen. En het beviel voor iedereen.

De volgende editie van Kitchen Roulette is op zaterdag 13 mei.