Kitchenroulette 23 september vermakelijk en smakelijk

Op een prachtige nazomerdag biedt de Kitchenroulette in Weesp 22 kookkoppels een verrassende avond vol heerlijke gerechten. Er zijn oudgedienden die deze vijfde keer weer vol enthousiasme meededen, de formule verveelt immers nooit een is elke keer weer anders. We zien ook veel nieuwelingen die hun eerste gerechten aan onbekende gasten voorzetten. Hun ervaring is altijd, zo horen we bij de afterparty, dat het nog leuker is dan ze dachten. Gezelligheid. Goede gesprekken. Culinaire hoogstandjes, zoals de pekingeend waar deze gasten van genieten.

Verrassende ontmoetingen in huizen waar je anders alleen maar langs rijdt. En dit jaar de bingo die twee jonge Roulettefans opzetten. Gasten mogen kiezen welke activiteit ze zullen doen. En zo is het opeens disco op de Nieuwstad.

Een andere verrassing is geheimzinnige plaats waar een aantal gasten voor het nagerecht worden uitgenodigd: het watertappunt op de Ossenmarkt. Even later betreden de gasten de Vuurlinie, Weesper toeristische attractie van het jaar.

Bij Aaltje is het tijdens de afterparty een vrolijke uitwisseling van belevenissen. De diversiteit van deelnemers levert zeer geanimeerde en vrolijke gesprekken. Reikhalzend kijken we uit naar de volgende keer. Die is op 27 januari 2018.

Uw Kitchenroulette team bedankt iedereen voor de prachtige avond die we elkaar bezorgden.